Välkommen till Allsvenska Museet

Det här museet är en kärleksfull hyllning till vår högsta liga och vår rika fobollshistoria. Allsvenska museet är ett digitalt fotbollsmuseum där alla som älskar svensk fotboll kan bli donatorer.

Museet har redan nu en fin samling av fotbollsmemorabilia som donerats av de allsvenska klubbarna, men nu vill vi att du som älskar fotboll donerar bilder av dina allsvenska fotbollsföremål.

Låt oss tillsammans skapa ett museum som återspeglar Allsvenskans historia och den kärlek vi känner till fotbollen.


Logga inRegistrera digOm museet

Det här museet är en kärleksfull hyllning till vår rika fotbollshistoria och startskottet för firandet av Allsvenskan som i år fyller 90 år. Allsvenska museet är också Sveriges första digitala fotbollsmuseum där alla som älskar svensk fotboll kan bli donatorer och dela med sig av sina minnen och upplevelser.

Vårt mål är att bygga en ansenlig samling fotbollsmemorabilia, och det kan vi faktiskt bara åstadkomma med er hjälp. Har du en biljett, ett matchprogram, en halsduk, en matchtröja eller något annat föremål från 1924 eller framåt vill vi gärna att du donerar en bild på det.

Museet drivs av Föreningen Svensk Elitfotboll. Donationer har gjorts av de klubbar som spelar, eller har spelat i Allsvenskan sedan 1924.

 

Bli donator


Tack till Svenska Spel, Scandic, Postnord och C More.

sef_about_optimized
×

Anmäl bidrag

Stäng